Jeg holder meget at hyldeblomstdrik. Det minder mig om sol og sommer. Og sommeren beriger os med mange skønne dufte. Disse dufte holder jeg meget at at ''fange'' på glas. Og hvad var så mere nærliggende end at fange hyldeblomstens skønne duft i geléen.
Gelé er dejligt til maden, men også på nybagte boller med smør og ost.
Hyldeblomst gelé
25 hyldeblomstskærme
2 citroner skåret i skiver
dækkes med vand.
ca. 1000 g sukker - efter smag
Atamon til glassene
GUL MELATIN
til stivelseHyldeblomstskærmene lægges i en skål. Skyld citronerne, skær dem i skiver, og læg dem i skålen. Læg et klæde på skålen og lad det stå i tre dage. Husk at røre i det hver dag.
Si saften, og følg opskriften på pakken med GUL MELATIN
. Hæld straks geléen på atamonskyllede glas.
GOD FORNØJELSE
Frøken Anker . Bisballevej 12 . Grundvad . DK-8800 Viborg . www.froeken-anker.dk . info@froekenanker.dk