Madeleines med Mascarpone (ca.15 madeleines)

Ingredienser:

  • 70g margarine
  • 70g mel
  • 60g sukker
  • 2 knivspidse salt
  • 50g mascarpone
  • 2 æg (medium)
  • 1/3 tsp. bagepulver
  • 1/2 tsp. vanilla
  • 1/3 tsp. citronskaller
  • flormelis som dekoration

Gør således:

  • Smelt margarinen og køl den ned.
  • Bland mel, salt og bagepulver.
  • I en skål piskes æg og sukker
  • Bland mascarponen i.
  • Bland vanillien og citronskallerne i
  • Hæld mel og bagepulver blandningen i
  • Rør den afkølede margarine i
  • Stil dejen på køl natten over!
  • Dagen efter - Sæt ovnen på 180 grader.
  • Smør MADELEINE-formen(-e) og drys den med mel.
  • Fyld formen ½ med dejen.
  • Bag kagerne til de er lysebrune - afhængig af ovnen. Lad dem køle af i formen. Tag kagerne ud og drys dem let med flormelis.

God fornøjelse

Frøken Anker . Bisballevej 12 .  Grundvad . DK-8800 Viborg . www.froeken-anker.dk . info@froekenanker.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk