Madeleines med Mascarpone (ca.15 madeleines)
Ingredienser:
-
70g margarine
-
70g mel
-
60g sukker
-
2 knivspidse salt
-
50g mascarpone
-
2 æg (medium)
-
1/3 tsp. bagepulver
-
1/2 tsp. vanilla
-
1/3 tsp. citronskaller
-
flormelis som dekoration
Gør således:
-
Smelt margarinen og køl den ned.
-
Bland mel, salt og bagepulver.
-
I en skål piskes æg og sukker
-
Bland mascarponen i.
-
Bland vanillien og citronskallerne i
-
Hæld mel og bagepulver blandningen i
-
Rør den afkølede margarine i
-
Stil dejen på køl natten over!
-
Dagen efter - Sæt ovnen på 180 grader.
-
Smør MADELEINE-formen(-e) og drys den med mel.
-
Fyld formen ½ med dejen.
-
Bag kagerne til de er lysebrune - afhængig af ovnen. Lad dem køle af i formen. Tag kagerne ud og drys dem let med flormelis.
God fornøjelse